UltraSolar
"Fotovoltaïsche zonnepanelen"

Zonnepanelen: plat dak = haalbare kaart

Zonnepanelen plat dak: meer moeite

Zonnepanelen + plat dak: het lijkt een moeilijke combinatie. Toegegeven: het is niet evident. Want om zoveel mogelijk groene elektriciteit uit uw zonnepanelen te halen, hebt u een goede hellingsgraad nodig.

35 graden is perfect voor gewone zonnepanelen. 'Plat dak' betekent dus sowieso extra moeite. Geen nood: Ultrasolar heeft twee oplossingen voor u in petto. Zodat ook u straks van groene elektriciteit geniet.

Zonnepanelen plat dak: à la folie

Oplossing één: u legt uw zonnepanelen plat. Dak blijft mooi, energie stroomt binnen. Helaas niet zoveel als u zou willen. Uw zonnepanelen-installateur heeft de oplossing: amorfe siliciumcellen.

Niet als paneel, maar als folie. We rollen hem gewoon uit over uw plat dak, en u haalt een mooi rendement.

Zonnepanelen plat dak: hellend vlak

U wilt toch liever 'echte' zonnepanelen plaatsen? Dan schuiven we er gewoon een extra constructie onder. Zo zijn uw zonnepanelen plat dak-proof.

En hebt u meteen de perfecte hellingsgraad voor uw zonnepanelen. 'Plat dak' is dan niet echt meer de juiste benaming voor wat er boven uw hoofd te zien valt.

Houd er rekening mee dat het uitzicht van uw woning verandert. Maar u kiest zo wél voor een rendabele manier van zonnepanelen plaatsen.

Zonnepanelen plat dak: specialist in het vak

Bij Ultrasolar bent u altijd aan het juiste adres voor zonnepanelen – plat dak of niet. Want wij hebben al jarenlang ervaring met de plaatsing ervan.

Folie of extra constructie? We draaien er onze hand niet voor om. Onze zonnepanelen-installateur bespreekt op voorhand uitgebreid uw opties, en staat ook na de plaatsing voor u klaar met raad en daad.

Zonnepanelen plat dak: ook voor u

Laat een plat dak uw plannen niet in de war sturen. Vraag nu uw gratis offerte voor zonnepanelen op uw plat dak!